In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Cliëntervaringsonderzoek Wmo, Jeugdzorg en Werk & Inkomen

Binnenkort start de gemeente het jaarlijkse onderzoek naar de ervaringen van cliënten met zorg en ondersteuning binnen het sociaal domein. De uitkomsten van dit onderzoek worden gebruikt ter verbetering van de dienstverlening.

Inwoners die in 2020 voor het eerst contact hebben gehad met één van de medewerkers van Werk & Inkomen of het Sociaal Team ontvangen in week 9 of 10 een brief met vragenlijst. Daarnaast ontvangen bestaande cliënten een vragenlijst. De gegevens in dit onderzoek worden anoniem verwerkt. De gemeente krijgt dus niet te zien wie de vragenlijst heeft ingevuld.

De gemeente roept iedereen op om mee te doen aan dit onderzoek. Hoe groter de respons, des te betrouwbaarder de resultaten. Rond de zomer 2021 worden de uitkomsten van het onderzoek bekend gemaakt.