In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Burgemeester Cranendonck sluit woning en bijbehorend erf na vondst hennepkwekerij

Burgemeester Cranendonck sluit woning en bijbehorend erf na vondst hennepkwekerij

Burgemeester Van Kessel van de gemeente Cranendonck heeft besloten een woning en bijbehorend erf aan het Wethouder Lammersplantsoen in Budel-Schoot tijdelijk te sluiten nadat door de politie op 1 februari 2021 een recent geoogste hennepkwekerij werd aangetroffen.

Tijdelijke sluiting

De woning en bijbehorende erf aan het Wethouder Lammersplantsoen in Budel-Schoot is op 23 maart 2021 gesloten tot 23 juni 2021. Tot 23 juni 2021 is het verboden om het perceel en de woning te betreden. Met deze sluiting wil de gemeente Cranendonck een eind maken aan druggerelateerde activiteiten op deze locatie.

Wet Damocles

De sluiting vindt plaats op basis van artikel 13b van de Opiumwet en vastgesteld gemeentelijk beleid. Artikel 13b van de Opiumwet, ook wel bekend als de Wet Damocles, biedt de burgemeester de mogelijkheid drugspanden te sluiten.

Meld drugsoverlast

Drugs gaan gepaard met overlast en criminaliteit. De gemeente Cranendonck en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaart u drugsoverlast of heeft u een vermoeden van druggerelateerde criminaliteit? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 - 8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie.