Budgetcoach worden voor het Maatjesproject Cranendonck?

Budgetcoach worden voor het Maatjesproject Cranendonck?

Heb je affiniteit met administratie? Wil jij graag anderen helpen die vastlopen op bepaalde gebieden? Sluit je dan aan als vrijwilliger bij Het Maatjesproject Cranendonck van Cordaad Welzijn. Het Maatjesproject is in het leven geroepen om mensen te helpen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben, bijvoorbeeld bij de administratie. Binnen het Maatjesproject Cranendonck worden mensen met een bepaalde hulpvraag voor een bepaalde periode (max. 1 jaar) gekoppeld aan een vrijwilliger die samen met de deelnemer met de hulpvraag aan de slag gaat. De deelnemer blijft verantwoordelijk voor het eindresultaat en de stappen die samen genomen worden, maar kan hier dus wel bij worden ondersteund. Uitgangspunt bij het Maatjesproject is dat er een goede klik is tussen vrijwilliger en deelnemer.

Vrijwillige budgetcoaches gezocht

Omdat de laatste tijd steeds meer vragen komen van mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun administratie is Cordaad Welzijn op zoek naar vrijwillige budgetcoaches. Als vrijwilliger bij het Maatjesproject Cranendonck val je onder het vrijwilligersbeleid van Cordaad Welzijn. Je bent dan verzekerd, krijgt een reiskostenvergoeding en een eindejaarsattentie. Je wordt begeleid door een co√∂rdinator en er worden trainingen en vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. Het Maatjesproject Cranendonck wordt geco√∂rdineerd door de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn.

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden, neem dan contact op met Imke Gijsen via imkegijsen@cordaadwelzijn.nl of 0613247011. Wegens de vakantieperiode kan reactie wat langer duren.