In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Budget waardebonnen energiebesparing bijna op: sla uw slag!

Budget waardebonnen energiebesparing bijna op: sla uw slag!

Huiseigenaren in Cranendonck hebben een tijd terug een brief ontvangen met een waardebon van 70 euro. Deze bon kan worden uitgegeven aan energiebesparende producten, zoals een waterbesparende douchekop of LED-lampen. Ook grotere uitgaven kun je betalen met de waardebon, zoals zonnepanelen, een slimme thermostaat of dubbele beglazing.

2000 bonnen ingewisseld

Inmiddels zijn er al 2000 waardebonnen ingewisseld en is nog maar 10 procent van het budget beschikbaar. Wilt u nog gebruik maken van uw waardebon? Dan moet u snel zijn. Als het budget op is, is dit niet meer mogelijk.

Meer informatie

Bent u de waardebon kwijt? Dan kunt u een nieuwe code aanvragen

Meer informatie over de actie vindt u op de website Winst uit je Woning.