Brief over speeltuintje bij De Wieken in Budel

Beste briefschrijvers,

Wij ontvingen onderstaande brief waarin jullie schrijven dat jullie graag een speeltuintje willen bij de Wieken in Budel. Helaas staat er geen telefoonnummer of adres in het briefje, dus kan ik niet naar jullie reageren. Daarom leek het me een goed idee mijn antwoord in HAC Weekblad te zetten en op Facebook en de website van de gemeente. We vinden het namelijk heel fijn als inwoners met ons praten over wat ze graag willen in de gemeente, of je nu klein of groot bent. Ik ben heel benieuwd naar jullie idee├źn. We hebben met meer inwoners gesprekken en mogelijk kan er iets samengedaan worden, want een mooie gemeente maken we tenslotte ook samen. Komen jullie een keer op bezoek in het gemeentehuis? Jullie kunnen een afspraak maken via de secretaresse. Het telefoonnummer is: 0495 431 141. Mailen naar bestuurssecretariaat@cranendonck.nl mag ook. Ik hoop tot snel!

Ook namens de burgemeester,

Wethouder Marcel Lemmen

*Vanwege de privacy zijn de namen van de kinderen weggelaten