In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

BOA’s ook actief op en rond het spoor

In onze gemeente hebben we vier Buitengewoon Opsporings Ambtenaren met bevoegdheden, afgekort BOA’s. Zij houden toezicht, signaleren, reageren op meldingen, waarschuwen, corrigeren en treden waar nodig verbaliserend op. Dagelijks zijn deze BOA’s op pad en daarbij maken zij hun surveillance rondes door alle dorpen van Cranendonck.

Eén van de vaste locaties die daarbij enkele keren per dag wordt bezocht is het NS-station in Maarheeze. Hier controleren de BOA’s een aantal zaken:

• dat de aanwezigen op het perron over een geldig vervoersbewijs beschikken;
  • dat de coronamaatregelen worden nageleefd;
  • spoorveiligheid; zo wisten de BOA’s afgelopen weekeinde enkele spoorlopers van het spoor te verwijderen.

Heeft u zaken die u bij de BOA’s wil melden? Bel dan met de dienstdoende BOA’s via 0495-431100 of stuur een e-mail naar info@cranendonck.nl onder vermelding van “melding voor de BOA’s”