Bijeenkomst Koopstromenonderzoek - 22 augustus 2018

De Belgische klant kan een interessante doelgroep zijn!
Gericht op een duurzame bron (de kassa) en gericht op big-data, heeft er in Cranendonck een onderzoek plaatsgevonden om inzicht te krijgen in de bestedingen van de Belgische consument.

Tijdens een interactieve bijeenkomst krijgen de Cranendonckse ondernemers beeld en geluid bij de uitkomsten van het koopstromenonderzoek dat is uitgevoerd voor de gemeente Cranendonck. De uitkomsten van het onderzoek geven een duidelijk beeld van hoe het daadwerkelijk met de retailsector gaat en welke invloed ons buurland Belgiƫ op ons heeft. Een avond boordevol interessante facts waarmee we meteen aan de slag gaan.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 augustus van 19.00 tot 21.30 uur op het gemeentehuis van Cranendonck.

Meer informatie over ondernemen in Cranendonck: www.cranendonck.nl/ondernemers