In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Bewonersavond en enquête Duurzame Warmte in uw woning

De komende dertig jaar werken we in Nederland hard aan de overstap van aardgas naar een duurzame manier van verwarmen van onze woningen. Niet in één keer, maar stap voor stap en buurt voor buurt maken we deze overstap, zodat we in 2050 geen CO2 meer uitstoten.

Ook in Cranendonck gaan we op zoek naar andere manieren van verwarmen. De gemeente Cranendonck maakt hiervoor eerst een “Transitievisie Warmte”, die eind 2021 klaar moet zijn. Deze zoektocht naar een duurzame warmtevoorziening doen we samen met u, eigenaren en huurders van woningen en vastgoed. Het is een opgave van ons allemaal.

Online bewonersavond

Wilt u meer weten over wat aardgasvrije oplossingen zijn, de keuzes die we moeten gaan maken en de manier waarop we dit gaan doen? Doe dan mee aan de eerste online bewonersavond op maandag 16 november van 19.30 tot 21.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden.

Vult u de enquête in?

Wilt u ook invloed uitoefenen op de keuzes in de Transitievisie Warmte? Vul dan de enquête in over Duurzame Warmte in Cranendonck. U kunt de enquête vanaf maandag 9 november online invullen op onze website. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten.