Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Bedrijfsbezoek aan Kempen Airport

Op 8 juli brachten de gedeputeerde van de provincie Christophe van der Maat, directeur Eindhoven Airport Roel Hellemons, wethouder Frits van der Wiel en een afvaardiging van VNO-NCW en de gemeente Cranendonck een bezoek aan Kempen Airport in Budel. Zij werden ontvangen door de ondernemers Noud en Inge Fransen.

De ondernemers van Kempen Airport zijn met hun Masterplan volop in gesprek met verschillende partijen om de randvoorwaarden te bespreken voor een mogelijke baanverplaatsing.

Partijen als VNO-NCW, Brainport, Keyport, VOKA (Vlaams Netwerk van Ondernemingen), Air Service Liège en verschillende grote industriële bedrijven uit de regio staan achter het belang van een goede infrastructuur en bereikbaarheid voor de regio. De gemeente ondersteunt het Masterplan en ziet het belang voor het milieu en geluid in Budel-Dorplein als mede het economische - en mobiliteitsbelang voor de regio en voor de provincie.

Vlnr: Noud Fransen, Inge Fransen, Roel Hellemons, Christophe van der Maat, Frits van der Wiel, Ron Broeren, Danielle Twardy, Rik Derksen (niet op foto)