In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Alternatieve nieuwjaarsreceptie

Alternatieve nieuwjaarsreceptie

De jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst kan dit jaar vanwege corona helaas niet zoals voorgaande jaren plaatsvinden. Graag hadden we met u allemaal geproost op een nieuw jaar en samen teruggeblikt op het uitzonderlijke 2020. Om het nieuwe jaar toch samen af te trappen, zenden we op vrijdag 8 januari online een alternatieve nieuwjaarsreceptie uit. Deze is om 19.30 uur te zien via de website van de gemeente. Iedereen is van harte uitgenodigd om op deze alternatieve manier samen het glas te heffen op het nieuwe jaar! Houd onze website en social media in de gaten.