Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Afvalinzameling

Gewijzigde inzamelroute vanwege Pinksteren
Let op, want vanwege Pinksteren wordt de afvalroute van maandag 1 juni enkele dagen eerder uitgevoerd namelijk op zaterdag 30 mei.

Afvalkalender Cranendonck
U kunt vanaf 21 mei ook uw afvalkalender van 1 juli tot 1 oktober 2020 raadplegen. De voorgenomen start van de pilot ‘Inzamelen met de tariefzak voor het restafval’ per 1 juli is vanwege de coronacrisis uitgesteld tot het najaar.

Oud papierinzameling
Vanaf 2 juni gaat de oud papierinzameling weer als vanouds van start met de inzet van vrijwilligers. Natuurlijk worden daarbij de RIVM-regels in acht genomen en 1,5 meter afstand gehouden. Van 25 t/m 29 mei zal Renewi voor de laatste keer het oud papier overdag inzamelen. Daarna wordt het oud papier weer 1x per maand opgehaald, zoals u voorheen gewend was. Raadpleeg uw afvalkalender of afvalapp “Afvalkalender Cranendonck” voor de juiste inzameldagen.

Wijziging inzameling plastic, metalen verpakkingen en drinkpakken (PMD)
Vanaf maandag 6 juli verschuift de inzamelweek voor PMD van de oneven weken naar de even weken. Dit betekent dat zowel in week 27 als in week 28 het PMD ingezameld wordt. Raadpleeg uw afvalkalender of de afvalapp “Afvalkalender Cranendonck” voor de inzameldagen.