Afscheid Henri de Wijkerslooth en installatie Roland van Kessel

Afscheid Henri de Wijkerslooth en installatie Roland van Kessel

Dit item is verlopen op 16-11-2018.

Afscheid Henri de Wijkerslooth

Henri de Wijkerslooth neemt 15 november afscheid als waarnemend burgemeester van de gemeente Cranendonck. Hij heeft vanaf oktober 2017 deze functie bekleed. 

Het afscheid vindt plaats tussen 16.00 en 18.00 uur in het gemeentehuis in Budel. 

Installatie Roland van Kessel

Op 20 november wordt de heer Roland van Kessel tijdens een bijzondere raadsvergadering beëdigd en geïnstalleerd als burgemeester van Cranendonck. Om 19.30 uur is de ontvangst op het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 in Budel. De openbare vergadering begint om 20.00 uur. Aanslutiend, rond 21.00 uur, is er een receptie om kennis te maken met de nieuwe burgemeester. 

Programma nieuwe burgemeester

Op 20 november zal het college en de gemeenteraad de heer Roland van Kessel ontvangen op de gemeentegrond van de gemeente Cranendonck. Gezamenlijk zal hij 's middags alle dorpen een kort bezoek brengen. 

Vendelzwaaien en muzikaal onthaal

Op het plein voor het gemeentehuis staan om 19.30 uur de Cranendonckse gildes, schutterijen en harmonieën klaar om de nieuwe burgemeester met vendelzwaaien en muziek een warm onthaal te bieden. 

Openbare, bijzondere vergadering

Om 20.00 uur begint de bijzondere raadsvergadering waarin de heer van Kessel officieel zal worden beëdigd en geïnstalleerd, Deze vergadering is openbaar, echter er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Via www.cranendonck.nl/webcast en via een groot scherm in de hal van het gemeentehuis kunnen alle belangstellende de vergadering live volgen. 

Kennismaken en presenteren

Na afloop is iedereen welkom om tijdens de receptie kennis te maken met de nieuwe burgemeester. Op 11 januari 2019 krijgen tijdens de nieuwsjaarsreceptie alle Cranendonckse verenigingen en organisaties de gelegenheid zich te presenteren aan de nieuwe burgemeester. 

Verdere informatie hierover volgt nog via de gebruikelijke kanalen.