Afscheid burgemeester Vermue op dinsdagavond 26 september

Marga Vermue neemt op dinsdag 26 september 2017 afscheid van de gemeente Cranendonck tijdens een bijzondere raadsvergadering om 19.00 uur en aansluitend rond 20.00 uur een openbare receptie. Wilt u haar de hand schudden, noteer dan alvast de datum en het tijdstip in uw agenda.

3 april 2012 startte Marga Vermue als burgemeester van gemeente Cranendonck. Na 5,5 jaar heeft zij een nieuwe uitdaging gevonden in gemeente Sluis en neemt zij afscheid van onze gemeente.

Buitengewone raadsvergadering voor genodigden

Ter gelegenheid van haar afscheid is er op dinsdag 26 september 2017 een buitengewone raadsvergadering. Voor de genodigden is een plaats gereserveerd. De vergadering is live te volgen via: www.webcast.nl/cranendonck en via het beeldscherm in de hal van het gemeentehuis. De gilden brengen voordat de vergadering begint voor het gemeentehuis een vendelgroet.

Openbare receptie

Na de vergadering, rond 20.00 uur kan iedereen in het gemeentehuis onder het genot van een hapje en een drankje persoonlijk afscheid nemen van Marga Vermue.

Cadeautip!

Wilt u de burgemeester graag iets geven? Een bijdrage voor een beeldsculptuur als aandenken aan Cranendonck wordt gewaardeerd. U kunt uw bijdrage storten op het banknummer NL 46 BNGH 0285001531 met als omschrijving "cadeau afscheid burgemeester".

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de afscheidsreceptie dan kunt u contact opnemen met Carin Maes: c.maes@cranendonck.nl of 0495-431287.

We zien u graag op 26 september!