Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Aanvragen subsidie 2021

Verenigingen moeten aanvragen voor basis- en budgetsubsidies jaarlijks indienen. In dit artikel lezen ze hoe dit in zijn werk gaat.

Basissubsidies
Het aanvragen van de basissubsidie 2021 regelt u eenvoudig online via onze website (trefwoord basissubsidie). Kies voor de groene knop ‘aanvragen basissubsidie 2021’ en maak eventueel gebruik van eHerkenning. Zorg ervoor dat het aanvraagformulier uiterlijk 1 september 2020 bij ons binnen is.  Is uw aanvraag niet tijdig ontvangen dan kan dit een korting van 30% op uw subsidie betekenen.

Voor sportverenigingen gaan we voor de basissubsidie 2021 uit van de gebruikte uren over 2019. Een overzicht van de gebruikte uren stuurt u mee met de aanvraag.

Budgetsubsidies
Ook aanvragen voor budgetsubsidies dient u uiterlijk 1 september 2020 bij ons in. Hiervoor gelden geen vastgestelde aanvraagformulieren. Meer hierover leest u in artikel 6 van de Algemene subsidieverordening Cranendonck 2015.

Vragen?
Hebt u vragen over de subsidieregels of de subsidieaanvraag? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 14-0495. U kunt ook een mail sturen naar info@cranendonck.nl.