Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers
In de Updates coronavirus lees je ook de updates voor ondernemers zoals informatie over en toegang tot bijstand aan zelfstandigen

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Aangepaste openingstijden gemeentehuis vanwege coronavirus

Vanwege het coronavirus heeft het gemeentehuis vanaf morgen, 19 maart 2020, aangepaste openingstijden. Alleen de afspraken die noodzakelijk zijn gaan door. De gemeente heeft dit besluit genomen conform de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken (NVVB).

Het volgende geldt vanaf 19 maart:

• de publieksbalie gaat één dagdeel per dag open, op:
    • Maandag, woensdag, vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur

• Dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur

• Er is geen avondopenstelling
  • U kunt niet vrij binnenlopen, ook niet voor het afhalen van documenten. Dit kan alleen op afspraak.
  • Er geldt één persoon per afspraak (met uitzondering van verplichte toestemming)

Afspraken op het gemeentehuis

Het is niet meer mogelijk om online een afspraak te maken. Dit kan alleen nog telefonisch. De medewerker van ons Klant Contact Centrum beoordeelt dan of de afspraak nu noodzakelijk is.

Wat digitaal kan, handelt de gemeente digitaal af. Voor documenten die na 1 juni 2020 verlopen worden nu geen afspraken ingepland.

Bij het inplannen van de afspraken plannen we minimaal 5 minuten tussen de verschillende afspraken in.

Bij huwelijken (ondertekenen van de akte) mogen alleen het bruidspaar en de getuigen aanwezig zijn. We bieden de mogelijkheid om de ceremonie later alsnog te plaats te laten vinden.