Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Natuurgebieden

Natuurgebieden

Natuurgebieden Cranendonck

Cranendonck heeft natuurliefhebbers en de moderne recreant veel te bieden. De vele bos- en natuurgebieden hebben allemaal een eigen flora en fauna waar de natuurliefhebber met volle teugen kan genieten. Twee grote natuurgebieden waar Cranendonck onderdeel van uitmaakt, zijn Natuurgrenspark De Groote Heide en GrensPark Kempen-Broek.

Natuurgrenspark De Groote Heide

De Groote Heide bestaat uit zesduizend (!) hectare prachtige natuur. Vanaf de groene zuidkant van Eindhoven tot een eind over de Belgische-Nederlandse grens, richting Hamont-Achel en Pelt. Natuurgrenspark De Groote Heide is een aantrekkelijk, duurzaam, authentiek, innovatief en levendig vestigingsklimaat in de Brainport regio, en een schitterend gebied om te bezoeken. Deze streek biedt mensen toonaangevende en bijzondere woon-, werk- en recreatiemogelijkheden in een uitnodigende groene omgeving. 

Bekijk www.degrooteheide.eu om alles te weten te komen over het natuurgrenspark.

GrensPark Kempen-Broek

Het Kempen-Broek: de groenste regio van de wereld! Een groot aantal natuurorganisaties helpt mee om het rustige en groene gebied te koesteren. Een gebied zonder grenzen, want die kent een landschap niet. Maar liefst 25.000 hectare aan pure natuur en fraaie landschappen strekken zich aan beide zijden van de grens (tussen BelgiĆ« en Nederland) uit. Hier kun je uren, zelfs dagen dwalen en steeds weer verrassende nieuwe dingen ontdekken. 

Bekijk www.kempenbroek.eu voor meer informatie over het Grenspark.