Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Jongerenwerk

Jongerenwerk

Banner JongInc (Jongerenwerk)

Jongerenwerk Cranendonck is onderdeel van Stichting Cordaad Welzijn. Cordaad is een welzijnsinstelling die op het brede terrein van het welzijnswerk actief is.

Het jongerenwerk is gehuisvest in Babbelz, het voormalige pand van De Kleine Wereld aan de Dr. Kuyperstraat in Budel. Maarheeze kent een jongerenhuiskamer Cr@sh, gevestigd aan de Hoge Weg 3.
De jongerenwerkers in Cranendonck zijn:https://www.cranendonck.nl/inwoners/jongerenwerk_44099/

Quintijn Maas

Tel: 06-51685070
E-mail: quintijnmaas@cordaadwelzijn.nl
Facebook: https://www.facebook.com/quintijncordaadwelzijn

Nick Maas

Tel: 06-83 38 58 75
E-mail: nickmaas@cordaadwelzijn.nll
Facebook:
https://www.facebook.com/nick.jongerenwerkcordaad

Britt Hilliger

Tel: 06-51 64 23 36
E-mail: britthilliger@cordaadwelzijn.nl

Kijk vooral ook op de speciale Cranendonckse jongerenwebsite.

Bekijk ook het algemene Instagram-account via @jongerenwerk_cranendonck of op Facebook via: facebook.com/jongerenwerkcranendonck