In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Transitievisie Warmte

Transitievisie Warmte

De komende dertig jaar werken we in Nederland hard aan de overstap van aardgas naar een duurzame manier van verwarmen van onze woningen. Niet in één keer, maar stap voor stap en buurt voor buurt maken we die overstap, zodat we in 2050 geen CO2 meer uitstoten.

Ook in Cranendonck gaan we op zoek naar andere manieren van verwarmen. De gemeente Cranendonck maakt hiervoor eerst een “Transitievisie Warmte”, die eind 2021 klaar moet zijn. Deze zoektocht naar een duurzame warmtevoorziening doen we samen met u, eigenaren en huurders van woningen en vastgoed. Het is een opgave van ons allemaal.

Inwoners denken mee

De gemeente betrekt inwoners bij het opstellen van de Warmte Transitie Visie.
Op 19 mei om 19u wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers gericht op duurzaam verwarmen.
Daarnaast is er op 27 mei 2021 is er een (online) informatieavond over de transitie warmte.

Bent u ook benieuwd naar de plannen van de gemeente over de transitie naar duurzame warmte in Cranendonck?

Meld u dan aan door een mail te sturen naar duurzaam@cranendonck.nlOp 16 november 2020 was er een digitale inwonersavond over aardgasvrije oplossingen. U kunt de bijeenkomst terugkijken

Meer informatie

Download hieronder een presentatie én een overzicht van gestelde vragen en antwoorden tijdens de digitale inwonersavond op 25 januari 2021. Ook de resultaten van de enquête Duurzame Warmte kunt u hier downloaden.