In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Nota duurzaamheid

Nota duurzaamheid

Duurzaamheidsnota 2020-2024: Samen op weg naar een duurzaam Cranendonck

In de duurzaamheidsnota staat hoe de gemeente er voor wil zorgen dat Cranendonck duurzaam wordt. Hier heeft de gemeente zelf een rol in, maar we willen het vooral samen met inwoners en ondernemers doen, alleen samen kunnen we  de doelen te behalen. De komende jaren richt de gemeente zich op verschillende thema‚Äôs. Denk aan de opwek van (schone) energie, het terugdringen van het energiegebruik en het vergroenen van onze omgeving.  Dat doen we niet alleen voor een betere toekomst voor de volgende generaties, maar ook voor comfort en voordeel van de huidige generatie. Duurzaamheid is daarom iets dat we samen met inwoners en ondernemers aanpakken. 

Concrete doelen zijn

- Cranendonck klimaatbestendig (bestand tegen droogte en hevige regenval) in 2050
- Restafval terugbrengen naar 25 kilo per inwoner in 2025
- Een integraal natuurnetwerk zonder missende verbindingen
- Energieneutraal wonen in 2030, klimaatneutrale gemeente in 2050
- Gemeentelijke organisatie CO2-neutraal in 2030

Volledige duurzaamheidsnota 

Onderstaand vindt u de volledige duurzaamheidsnota: