In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Gemeentelijke organisatie CO2-neutraal

Gemeentelijke organisatie CO2-neutraal

Een van de speerpunten uit de Nota Duurzaamheid betreft het CO2-neutraal maken van de gemeentelijke organisatie voor 2030. Dit houdt in dat de organisatie en de middelen die we gebruiken (gebouwen, voertuigen, openbare verlichting enz.) geen CO2 meer uitstoten.

We willen als gemeente CO2-neutraal worden door het directe energieverbruik te verminderen en het overige energieverbruik (indien nodig) te compenseren. We verminderen het energieverbruik van gemeentelijke gebouwen, het wagenpark, zakelijk gereden kilometers, openbare verlichting, gemalen en verkeersregelinstallaties.