Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Elektrische auto’s en laadpalen

Hoe vraag ik een elektrische laadpaal aan?

De gemeente Cranendonck wil elektrisch rijden ondersteunen. Daarom is de gemeente aangesloten bij het initiatief openbaarladen.nl. Hier kunt u gemakkelijk uw aanvraag voor een laadpaal doen. Het enige dat u hoeft te doen is uw naam, adres en de gegevens van uw auto door te geven. De rest wordt voor u geregeld door Allego.

Bekijk het filmpje en zie hoe je dit kunt regelen

U moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

• u bent inwoner van de gemeente Cranendonck en u bezit of leaset een elektrische auto
  • het realiseren van een laadpaal op eigen terrein is niet mogelijk
  • de locatie blijft openbaar en is toegankelijk en bruikbaar voor andere elektrische auto’s
  • een nieuwe laadvoorziening ligt op minimaal 200 meter van een bestaande laadpaal.

Vraag uw laadpaal tijdig aan (dit kan ook met het aankoopbewijs van uw nieuwe auto), het duurt minimaal 3 maanden voordat een laadpaal gerealiseerd kan worden. Allego en de gemeente zorgen voor een goede en kosteloze afhandeling. Voor meer informatie of vragen over laadpalen kunt u terecht op openbaarladen.nl.