Elektrisch rijden en laden

Hoe vraag ik een elektrische laadpaal aan?

De gemeente Cranendonck wil elektrisch rijden faciliteren. Daarom is de gemeente aangesloten bij het initiatief openbaarladen.nl. Hier kunt u gemakkelijk uw aanvraag voor een laadpaal doen. Het enige dat u hoeft te doen is uw naam, adres en de gegevens van uw auto door te geven. De rest wordt voor u geregeld door Allego.

U moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

• U bent inwoner van de gemeente Cranendonck en u bezit of leaset een elektrische auto
  • Het realiseren van een laadpaal op eigen terrein is niet mogelijk
  • De locatie blijft openbaar en is toegankelijk en bruikbaar voor andere elektrische auto’s
  • Een nieuwe laadvoorziening ligt op minimaal 200 meter van een bestaande laadpaal

Vraag uw laadpaal tijdig aan (dit kan ook met het aankoopbewijs van uw nieuwe auto), het duurt minimaal 3 maanden voordat een laadpaal gerealiseerd kan worden. Allego en de gemeente zorgen voor een goede en kosteloze afhandeling. Voor meer informatie of vragen over laadpalen kunt u terecht op www.openbaarladen.nl.