In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

De Groene Zone

De Groene Zone

De gemeente Cranendonck doet mee aan zonnepanelenproject De Groene Zone. Inwoners die meedoen, kopen de zonnepanelen op afbetaling van de gemeente. Voor een vast bedrag per maand betaal je de zonnepanelen in 15 jaar terug. Doordat dit bedrag lager is dan de normale energierekening betalen de zonnepanelen zichzelf terug. Vanaf de eerste maand is er dan ook sprake van een financieel voordeel dat alleen maar groter wordt wanneer de lening volledig is afgelost.

De gemeenten die meedoen met De Groene Zone kopen grootschalig zonnepanelen in. Ook maken zij met de leverancier afspraken voor het leveren, plaatsen en onderhouden van de panelen en het administratief afhandelen van de lening. Dit heeft als voordeel dat je niet allerlei zaken zelf hoeft uit te zoeken.

De Groene Zone wordt opengesteld voor:

  • particuliere woningbezitters;
  • Verenigingen van eigenaren (VvE's) van appartementen- en wooncomplexen;
  • Verenigingen (zoals sport- en muziekverenigingen)
  • Scholen