Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Artikel Grenskoerier 25-10: Raad akkoord met bestemmingplan

‘Het Industriepark van de Toekomst komt eraan!’

De partijen die zich al jaren hard maken voor een vernieuwende en duurzame ontwikkeling van het gebied rond Nyrstar, hebben groen licht. Nadat op 19 september de gemeenteraad van Cranendonck akkoord ging met het vernieuwde bestemmingsplan kunnen de fraaie plannen de stap maken van de tekentafel naar de realiteit. Wethouder Frans Kuppens verwoordde het tijdens de perspresentatie als volgt: “Dit wordt niet zomaar een industrieterrein, het wordt het industriepark van de toekomst. De puzzel is klaar om gelegd te worden.”

Lees het hele artikel