In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Contact afvalinzameling (0800 – 22 100 10)

Contact afvalinzameling (0800 – 22 100 10)

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht met al uw vragen en opmerkingen over afvalinzameling en aanvragen of omwisselen van afvalcontainers bij een speciale informatie- en meldingslijn:

0800 – 22 100 10

U kunt ook online uw vraag stellen door een e-mail te sturen naar cranendonck@renewi.nl.

Vragen over afval
Wat mag er in mijn bak? Wanneer wordt mijn container opgehaald? De antwoorden op deze vragen vindt u in de afvalkalender. U kunt de afvalkalender ook bekijken via de afvalapp.

Wanneer is de milieustraat open en wat kost het? Waar kan ik mijn grof vuil laten? Waar kan ik een nieuwe milieupas voor de milieustraat aanvragen? De antwoorden op deze vragen vindt u op onze website.