Project 'Samen mee naar de A2'

Het project ‘Samen mee naar de A2’ is gestart om te zorgen voor een verkeersveilige en toekomstvaste oplossing voor het (vracht)verkeer van en naar bedrijventerrein Poort 43 in Sterksel.

Dit verkeer rijdt nu veelal door de kernen Maarheeze en Sterksel en leidt tot leefbaarheidsproblemen en verkeersonveiligheid in deze woongebieden. De dorpsraden van Maarheeze en Sterksel startten het project ‘Samen mee naar de A2’ als burgerinitiatief. Samen met de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende, de provincie Noord-Brabant en betrokken bedrijven, hebben ze een oplossing voor de problematiek uitgewerkt. De oplossing is een weg buiten de kernen om richting de A2 en aanvullende maatregelen om het gebruik van deze weg te bevorderen.

Meer informatie over dit project, zoals de nieuwsbrieven en tracé-tekeningen kunt u vinden op de website van Heeze-Leende.