Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Verkeersbesluit tijdelijk instellen van diverse geslotenverklaringen voor sluipverkeer A2 Maarheeze

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten tot het tijdelijk instellen van eenrichtingsverkeer op een gedeelte van de Koenraadtweg, Oranje Nassaulaan, Moonslaan, De Hoge Weg, d'Aasdonken, Ulkedonken en Grote Bleek te Maarheeze. Dit besluit geldt van 1 juli 2020 t/m 31 maart 2021 van maandag t/m donderdag tussen 7.00 en 9.00 uur uitgezonderd bestemmingsverkeer en (brom)fietsers (ref.nr. 1267580).

Vanaf de bekendmaking van het besluit in de Staatscourant op 9 juli 2020 kunnen belanghebbenden het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken (t/m 20 augustus 2020) inzien op de website van de gemeente of bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 14-0495.