Verkeersbesluit aanwijzen twee parkeerplaatsen voor opladen elektrische voertuigen Maarheeze

Dit item is verlopen op 30-08-2020.

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten tot het aanwijzen van twee parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen in de Ereprijsstraat te Maarheeze (ref.nr. 1159683D).

Vanaf de bekendmaking van het besluit in de Staatscourant op 9 juli 2020 kunnen belanghebbenden het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken (t/m 20 augustus 2020) inzien op de website van de gemeente of bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 14-0495.