In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Verkeersbesluit aanwijzen gehandicaptenparkeerplaats Margrietstraat Maarheeze

Verkeersbesluit aanwijzen gehandicaptenparkeerplaats Margrietstraat Maarheeze

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een parkeerplaats als gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats op kenteken aan te wijzen aan de Margrietstraat in Maarheeze (ref.nr. 1286631D).

Vanaf de bekendmaking van het besluit in de Staatscourant op 29 september 2020 kunnen belanghebbenden het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken inzien in de Staatscourant of bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer 14-0495.