In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Verbrede Gemeentelijk Riolerings Plan 2021-2025 ter inzage

Verbrede Gemeentelijk Riolerings Plan 2021-2025 ter inzage

Het nieuwe verbrede Gemeentelijk Riolerings Plan 2021-2025 (vGRP 2021/2025) ligt van 5 oktober tot 2 november 2020 ter inzage in het gemeentehuis. Wilt u het plan inzien? Maak van tevoren een afspraak door te bellen naar 14-0495. 

In het vGRP 2021-2025 geeft de gemeente aan hoe we invulling geven aan de zorgtaken rondom afval-, hemel- en grondwater. Vanuit de Wet Milieubeheer is de gemeente verplicht een vGRP voor deze zorgtaken op te stellen. Het vGRP geeft antwoord op de wijze waarop we de aankomende jaren omgaan met het beheer en onderhoud van de rioleringsvoorzieningen en welke investeringen we gaan doen in het kader van de zorgplichten. Ook de samenhang van de zorgplichten met oppervlaktewater en het veranderend klimaat komt in het vGRP aan bod.

U kunt uw reactie mailen. Deze worden in behandeling genomen.