Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Vastgesteld bestemmingsplan Capucijnerplein 34 e.o.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat de gemeenteraad in de raadsvergadering van 7 juli 2020 het bestemmingsplan “Capucijnerplein 34 e.o.” gewijzigd heeft vastgesteld.

Doel van de bestemmingsplanwijziging
Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herontwikkeling van Capucijnerplein nr. 32 en 34 (lokaal bekend als de voormalige Rabobank en voormalige Tasko locatie) tot een appartementencomplex voor 35 appartementen en commerciële ruimte en een parkeerkelder inclusief in- en uitrit. Tevens krijgt het tijdelijke parkeerterrein naast het gemeentehuis een definitief karakter.

Ter inzagelegging
Het bestemmingsplan “Capucijnerplein 34 e.o is vanaf 27 juli 2020 gedurende zes weken in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienr.: NL.IMRO.1706.BPBDL0043-VAS1). Tevens is een exemplaar in te zien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Maak hiervoor vooraf telefonisch een afspraak via nummer 14-0495.

Wijziging
Het vastgestelde bestemmingsplan wijkt op onderdelen af van het ontwerp bestemmingsplan. Globaal zijn de volgende punten gewijzigd:

• de regels, inzake de bestemmingsomschrijving ‘maatschappelijk’ en voor geluidwerende voorzieningen;
  • de toelichting, de juiste versie van het akoestisch onderzoek is toegevoegd, de conclusies zijn onveranderd gebleven.

Een verdere toelichting vindt u terug in de nota van zienswijzen.

Beroep
Tegen het besluit van de gemeenteraad kunnen belanghebbenden gedurende de zes weken (beroepstermijn) schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie hierover en de verdere procedure staat op www.cranendonck.nl/bekendmakingen