Rectificatie ontwerp bestemmingsplan 'Bosch 2 te Budel'

Dit item is verlopen op 14-11-2020.

Op 21 augustus 2020 is gepubliceerd dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Bosch 2 te Budel’ vanaf 24 augustus ter inzage is gelegd. Vanwege technische problemen was het niet mogelijk het plan op Ruimtelijke Plannen te openbaren. Inmiddels zijn de problemen opgelost en wordt met deze rectificatie de start van het proces hernieuwd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Bosch 2 te Budel’ vanaf donderdag 24 september 2020 6 weken ter inzage ligt.

U kunt het plan online inzien op de website Ruimtelijke Plannen met identificatienummer NL.IMRO.1706.BPBDL0041-ONT1. U kunt ook een afspraak maken via 14-0495 als u het plan in het gemeentehuis wilt bekijken.