In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14-0495.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Rectificatie ontwerp bestemmingsplan 'Bosch 2 te Budel'

Op 21 augustus 2020 is gepubliceerd dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Bosch 2 te Budel’ vanaf 24 augustus ter inzage is gelegd. Vanwege technische problemen was het niet mogelijk het plan op Ruimtelijke Plannen te openbaren. Inmiddels zijn de problemen opgelost en wordt met deze rectificatie de start van het proces hernieuwd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Bosch 2 te Budel’ vanaf donderdag 24 september 2020 6 weken ter inzage ligt.

U kunt het plan online inzien op de website Ruimtelijke Plannen met identificatienummer NL.IMRO.1706.BPBDL0041-ONT1. U kunt ook een afspraak maken via 14-0495 als u het plan in het gemeentehuis wilt bekijken.