Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Publicatie Visie Baronie van Cranendonck

Publicatie Visie Baronie van Cranendonck

Dit item is verlopen op 17-08-2019.

Op 28 mei is het plan Conceptontwikkeling “De Baronie van Cranendonck” vastgesteld. Dit plan ligt vanaf de datum van publicatie gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Ook is het document te raadplegen via www.cranendonck.nl/visiebaronie