In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Ontwerp verkeersbesluit aanwijzen parkeerplaats opladen elektrische voertuigen Evenestraat Maarheeze

Burgemeester en wethouders zijn voornemens tot het aanwijzen van een parkeerplaats voor het opladen van elektrische voertuigen aan de Evenestraat te Maarheeze door plaatsing van bord E1000 (E08o) met onderbord OB20.

Inzage

De stukken zijn hieronder in te zien. De stukken liggen vanaf 8 maart 2021 ook zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis van de gemeente Cranendonck. Wilt u de stukken daar bekijken? Maak dan eerst een afspraak via 14-0495.

Gedurende de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerp naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen.

De ingebrachte reacties zullen wij vervolgens betrekken bij onze definitieve beslissing. Degenen die reageerden krijgen van dit besluit bovendien mededeling, via een soortgelijke openbare kennisgeving als deze.