In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop.

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Kennisgeving bestemmingsplannen in voorbereiding

Burgemeester en wethouders van Cranendonck maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen in voorbereiding zijn:

• Broekkant 37, Budel: realisatie van één Ruimte voor Ruimte woning en het slopen van de bestaande kippenstal.
  • Heuvel 12, Budel-Schoot: transitie van Agrarisch naar Wonen en sanering van de intensieve veehouderij.
  • Meemortel/De Populier Zuid, Budel: realisatie van drie woningen.
  • Boschdijkdwarsstraat 12b, Budel: transitie van Bedrijf naar Wonen en Agrarisch, waarbij één woning wordt gerealiseerd.
  • Blake Beemd 6, Soerendonk: transitie van Agrarisch perceel naar Wonen met aanduiding Recreatie.
  • Grote Bleek 11, Maarheeze: transitie van Agrarisch perceel naar Bedrijf.
  • Keunenhoek 33, Budel: transitie van Agrarisch perceel naar Wonen.
  • Midbuulweg 8, Budel: realisatie van een woning.
  • Rummeling 7, Maarheeze: transitie van Agrarisch naar Recreatie.
  • Hoek Grootschoterweg – Pater Ullingsstraat, Budel-Schoot: realisatie van maximaal 10 appartementen en 11 grondgebonden woningen.
  • Hoogstraat 11, Gastel: transitie van Agrarisch bedrijf naar Wonen en Agrarisch met waarden-1.
  • Stationsstraat 22-24/Kijkakkers: realisatie van twee woningen

Procedure

De plannen zijn nog in de fase van planvoorbereiding. Daarom is er nog geen gelegenheid om te reageren. Ook liggen er nog geen stukken ter inzage. Op het moment dat het bestemmingplan ter inzage wordt gelegd, plaatsen we daarvan een kennisgeving in de Staatscourant, HAC Weekblad en op de website van de gemeente Cranendonck. Daarin leest u ook door wie, wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden.

Zo weet u ervan!

Automatisch alle berichten over uw buurt ontvangen? Meld u aan bij de gratis attenderingsservice van de overheid/