Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Hoekstraat 25a 3950 Bocholt België

Dit item is verlopen op 22-01-2020.

Zaaknummer: 1142911, 17 december 2019

Omgevingsvergunning met mogelijke grensoverschrijdende milieueffecten:

Veranderen van een vergunde pluimveehouderij aan Hoekstraat 25a te Bocholt.

In het kader van het openbaar onderzoek kan eenieder de ingediende aanvraag, met bijlagen, op het gemeentebestuur van BOCHOLT inkijken en eventuele bezwaren kenbaar maken.

Gemeente Bocholt, Dorpsstraat 16 Bocholt, tel. +32 89 20 19 18