Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen.

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Concept rampenbestrijdingsplan Nyrstar BV

Dit item is verlopen op 25-06-2019.

Het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO) legt vanaf 13 mei 2019 voor zes weken het concept rampenbestrijdingsplan (RBP) van Nyrstar Budel B.v. ter inzage. Als partner in de veiligheidsregio wil de gemeente dit mede onder de aandacht brengen.

Ga voor de hele bekendmaking naar de volgende website: www.vrbzo.nl/rbp-NyrstarBudelBV-Cranendonck/. Daar is ook het concept RPB te vinden.