In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Aanwijzingsbesluit en mandaatbesluit Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 gemeente Cranendonck

Aanwijzingsbesluit en mandaatbesluit Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 gemeente Cranendonck

De burgemeester van de gemeente Cranendonck heeft op 30 november 2020 alle toezichthouders van de afdeling Leefomgeving en de afdeling Burgers & Bedrijven van de gemeente Cranendonck en alle buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) werkzaam voor de gemeente Cranendonck aangewezen als toezichthouders, belast met het toezicht op de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 en de daarop gebaseerde ministeriële regelingen. Zij hebben daarbij de bevoegdheid gekregen tot het geven van een schriftelijke aanwijzing of het geven van een bevel op publieke en besloten plaatsen.

De besluiten zijn op 1 december 2020 in werking getreden.