Per 1 januari 2023 is er door de A2-gemeenten (Cranendonck, Heeze-Leende, Valkenswaard) een nieuwe Vrijwilligersverzekering bij Centraal Beheer afgesloten. 

De VNG Vrijwilligersverzekering verzekert elke inwoner die wel eens aan vrijwilligerswerk doet. Bijvoorbeeld vrijwilligers bij een (sport)vereniging, mantelzorgers, collectanten, maatschappelijke stagiairs en jongeren die deelnemen aan projecten in het kader van een maatschappelijke diensttijd. 

Meer weten over de vrijwilligersverzekering

Graag nodigen wij alle vrijwilligers(organisaties) die meer willen weten over deze nieuwe Vrijwilligersverzekering uit om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 14 februari van 19.30 tot 21.00 uur in Dorpshuis ’t Perron aan de Schoolstraat 48 in Heeze. 

Aanmelden voor fysieke bijeenkomst

Wilt u zich aanmelden voor de fysieke bijeenkomst op dinsdag14 februari, mail dan naar vch@cordaadwelzijn.nl voor 12 februari aanstaande o.v.v. ‘Aanmelding 14 februari’.

Aanmelden voor online bijeenkomst

Mocht deze datum niet passen, dan organiseren wij ook een online bijeenkomst op woensdagmiddag 1 maart aanstaande van 15.30 tot 17.00 uur. Wilt u zich aanmelden voor de onlinebijeenkomst op woensdag 1 maart mail dan naar vch@cordaadwelzijn.nl voor 28 februari o.v.v. ‘Aanmelding 1 maart’.