Het fietsnetwerk, met de bekende knooppunten-bordjes, in Cranendonck wordt aangepast. Routebureau Brabant voert, in opdracht van de gemeente Cranendonck, de komende periode een verbeterslag door in de knooppunt-fietsroutes. Er worden meerdere nieuwe trajecten en knooppunten toegevoegd en sommige bestaande trajecten worden aangepast. Er zijn hierdoor straks meer keuzemogelijkheden voor het maken van een fietsroute in Cranendonck. Daarnaast worden bezienswaardigheden en horecabedrijven beter in het fietsknooppuntensysteem opgenomen.

Nieuwe panelen en werkzaamheden

De werkzaamheden worden komende periode uitgevoerd en zijn dit voorjaar gereed.
Er worden ook nog nieuwe panelen bij de knooppunten geplaatst met daarop een overzichtskaart van het aangepaste knooppuntennetwerk. In het voorjaar verschijnen ook nieuwe fietskaarten van De Groote Heide en Routebureau Brabant met daarop het actuele netwerk.

Fietsers die voor hun route gebruik willen maken van de knooppunt-fietsbordjes kunnen in deze periode overlast ervaren door de werkzaamheden. Hiervoor wordt begrip gevraagd.
Mensen die in 2022 een knooppunten-fietskaart van De Groote Heide hebben gekocht kunnen deze bij VVV Cranendonck kosteloos omruilen voor de nieuwe geactualiseerde kaart van De Groote Heide wanneer deze is verschenen.