Stelt u onze gemeente in 2040 eens voor. Hoe ziet die er dan uit? Een landelijke omgeving met dorpen die bruisen en waar veel ruimte is voor fietsers en voetgangers? Met mogelijkheden voor sport en ontspanning in het groen. Of met een goede bereikbaarheid om snel op je werk te komen? In 2024 werkt de gemeente Cranendonck aan een Masterplan Mobiliteit 2040. Daarin beschrijven we hoe we denken over het verkeer in de toekomst van Cranendonck. We nodigen u uit om 4 juni met ons mee te denken.

Input van inwoners, professionals en gemeenteraad verzameld

14 maart was er een eerste meedenk-sessie met inwoners. En inwoners konden meedenken door het invullen van een enquête. Deze input hebben we gebruikt om een start te maken aan de visie. Ook regionale ontwikkelingen, zoals de groei van woningen en werkgelegenheid in de regio, zijn hierin meegenomen. Net als de keuzes van de gemeenteraad over het regionale mobiliteitsplan.

Bijeenkomst 4 juni

Dinsdag 4 juni presenteren we de eerste ideeën. De bijeenkomst start om 19.30 uur en vindt plaats in De Smeltkroes (Kijkakkers 1) in Maarheeze. We hopen dat u erbij kunt zijn! Meld u hieronder aan.

Aanmelden meedenk-bijeenkomst