Werken bij gemeente Cranendonck

Werken bij gemeente Cranendonck

Werken bij de gemeente

Cranendonck is een ambitieuze gemeente, op zoek naar kansen en mogelijkheden. Jong talent krijgt volop gelegenheid om te ontdekken en ervaring op te doen en de kennis en ervaring van professionals met werkervaring draagt bij aan de ontwikkeling van onze gemeente.

Wij

Gemeente Cranendonck kiest voor duurzaam en toekomstgericht beleid op en werken daarbij samen met ondernemers en inwoners.  De informele, open en collegiale werksfeer maakt dat het fijn werken is bij de gemeente Cranendonck. Lef en vertrouwen zijn onze kernwaarden: we zoeken collega’s die van gebaande paden durven af te wijken en gaan voor het resultaat. Vertrouwen hebben en krijgen vormt daarvoor de basis. Cranendonck heeft ruim 100 medewerkers en samen met collega’s van de A2 samenwerking zijn er dagelijks ruim 150 ambtenaren op het gemeentehuis aan het werk. Cranendonck ligt in Zuidoost-Brabant, grenst aan Limburg en België én is onderdeel van Brainportregio Eindhoven. Onze gemeente bestaat uit zes dorpskernen, heeft meer dan 20.000 inwoners, een rijk verenigingsleven, ruim winkelaanbod, goede sportvoorzieningen en volop natuur en recreatiemogelijkheden. 

Samen sterker

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken op verschillende onderdelen samen, de A2 samenwerking. Deze samenwerking biedt medewerkers extra dynamiek en kansen om kennis en expertise lokaal en bovenlokaal in te zetten. De samenwerking is genoemd naar de snelweg A2, de weg die de drie gemeenten met elkaar verbindt. De gemeenten bedienen samen een gebied met ongeveer 66.000 inwoners. Vanuit de samenwerking wordt voor de drie gemeenten de uitvoering verzorgd van: taken op het terrein van Werk en Inkomen (W&I), Administratie & Belastingen, Ondersteuning Bestuur & Organisatie, Techniek & Gegevens, Advies & Beleid (Financiën, Control, P&O, Communicatie, Juridische Zaken, Informatiemanagement en Inkoop).

Meer weten over de A2 samenwerking? Klik hier

Aanbod

Regelmatig zijn er vacatures binnen onze gemeente of de A2-samenwerking. Daarnaast zijn we erkend leerbedrijf en bieden we de mogelijkheid om bij gemeente Cranendonck stage te lopen of werkervaring op te doen.

Actuele vacatures Cranendonck

Vacatures A2-samenwerking

Dien een stageverzoek in

Werkervaringsplaats (SBB)