Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

Cranendonck is een gemeente die continu in ontwikkeling is. Ambitieus, op zoek naar kansen en toekomstgericht. Dit betekent dat ook de organisatie hierop ingericht is. We maken samen plannen, stellen beleid op en werken samen met onze inwoners.

Gemeente Cranendonck: Wie zijn wij?

Een organisatie in ontwikkeling betekent ook de medewerker in ontwikkeling. De informele, open en collegiale werksfeer maakt dat het fijn werken is bij de gemeente Cranendonck. Lef en vertrouwen zijn onze kernwaarden: we zoeken medewerkers die van gebaande paden durven af te wijken in het belang van het resultaat. Daarbij is vertrouwen in elkaar de basis. We gaan uit van de zelfstandigheid van medewerkers, die in autonome teams samenwerken en actief samenwerken met de inwoners, ondernemers en organisaties in Cranendonck.
 

A2-Samenwerking

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken op verschillende (bedrijfsvoerings)onderdelen samen. De samenwerking is genoemd naar de snelweg A2, de weg die de drie gemeenten met elkaar verbindt. Sinds april 2012 is de Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking (GRS) A2-gemeenten van kracht en is de GRS A2 een zelfstandig rechtspersoon geworden.

Ga verder naar de vacatures van de gemeente Cranendonck

Ga verder naar de vacatures van de A2 Samenwerking

Stage lopen en werkervaringsplaatsen

Op zoek naar een stageplaats of een werkervaringsplaats? Je vindt de openstaande vacatures hieronder. Staat er geen geschikte vacature bij? Dien een stageverzoek in!

Erkend leerbedrijf

Gemeente Cranendonck is een erkend leerbedrijf. Bij het opleiden van jonge vakmensen spelen het onderwijs en het bedrijfsleven samen een belangrijke rol. Mbo-studenten leren veel in de praktijk. Daarvoor zijn professionele stages en leerbanen nodig in een veilige omgeving van een erkend leerbedrijf en met goede begeleiding door een praktijkopleider. Het erkennen en ondersteunen van leerbedrijven is ondergebracht bij één organisatie: de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, ofwel SBB.

SBB zorgt voor:

  • goede samenwerking tussen school en het leerbedrijf in de regio;
  • voldoende en goede leerbedrijven;
  • aandacht voor de belangen van sectoren.

SBB werkt samen met diverse partners uit het onderwijs en het bedrijfsleven aan optimale aansluiting van het beroepsonderwijs op de arbeidsmarkt. Meer informatie over de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (link opnemen: https://www.s-bb.nl/).