In verband met het coronavirus zijn er een aantal wijzigingen in onze dienstverlening

Voor u en onze veiligheid volgen ook wij de RIVM-richtlijnen op in de strijd tegen corona. Dit doen we door persoonlijk contact op het gemeentehuis zo veel mogelijk te beperken. Er gelden daarom aangepaste openingstijden. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn, gaan door en er is geen vrije inloop. 

Mondkapje

Als u op afspraak het gemeentehuis bezoekt, moet u een mondkapje dragen.

Online regelen

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig. Kijk op de homepage bij 'Online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Sluit venster

Verkiezingen

Verkiezingen

In Nederland kennen we verschillende verkiezingen. De bekendste zijn de Tweede Kamerverkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast zijn er verkiezingen voor de Eerste Kamer, de Provinciale Staten, het Europees Parlement en de waterschappen. 

Op 17 maart is de Tweede Kamerverkiezing. Ook in deze coronatijd zorgen we ervoor dat iedereen kan stemmen. Want elke stem telt. Daarom zijn er dit jaar extra mogelijkheden om je stem uit te brengen. Vooral voor risicogroepen gaan in alle gemeenten enkele stemlokalen al open op 15 en 16 maart. Kiezers van 70+ kunnen ook per brief stemmen. En heb je coronaklachten? Dan kun je een andere kiezer machtigen om voor jou te stemmen.

In de kolom aan de rechterkant van deze pagina staat alle informatie over stemmen tijdens de Tweede Kamer verkiezingen.

Onderaan deze pagina vind je alle nieuwsberichten over de verkiezingen.

Meer weten? Kijk op elkestemtelt.nl.

Meer informatie over de maatregelen in het stemlokaal en de gezondheidscheck 

Uitslagen van voorgaande verkiezingen staan op de website van de Kiesraad

Elke stem telt

Uitslag Tweede Kamerverkiezingen 2021