Coronavirus en dienstverlening gemeente Cranendonck

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Cranendonck, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

Aangepaste openingstijden
Er gelden beperktere openingstijden van het gemeentehuis. Alleen afspraken die noodzakelijk zijn gaan door en er is geen vrije inloop mogelijk. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken (via 14-0495). Meer hierover

Misschien kunt u uw vraag ook online regelen en is een afspraak niet nodig? Ga hiervoor naar de homepage en kies voor 'online regelen'. Of typ wat u zoekt in het zoekveld en kijk op de informatiepagina of u dit online kunt regelen. 

Voor ondernemers

Ga naar Updates coronavirus voor het meest recente nieuws over het Coronavirus en ga naar het Coronavirus Ondernemersloket voor alle informatie voor ondernemers.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

College van B&W

College van B&W

Het dagelijks bestuur van de gemeente is in handen van het college (de burgemeester en de wethouders). Burgemeester en wethouders zijn ieder verantwoordelijk voor een aantal bestuurlijke taken (portefeuilles). Ze zijn samen verantwoordelijk voor het beleid. De burgemeester is voorzitter van het college en van de gemeenteraad. Behalve voorzitter is hij ook verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid. De gemeentesecretaris is algemeen directeur en adviseur van het college van B&W.

Wie bepaalt de samenstelling?

De koning benoemt de burgemeester. Hij is geen lid van de gemeenteraad en heeft geen stemrecht. Wethouders worden gekozen door de gemeenteraad, maar zijn geen lid van de gemeenteraad.

Meer informatie over het college vind je aan de rechterzijde van deze pagina.