Sport, recreatie en toerisme

Sport, recreatie, toerisme

In Cranendonck zijn er veel mogelijkheden om te sporten en daarnaast is er ook veel te beleven op recreatief gebied.

Sport

Cranendonck heeft diverse sportaccommodaties, een zwembad en andere faciliteiten. Ook zijn er veel verenigingen actief. De Gemeente Cranendonck neemt deel aan de regeling ‘brede impuls combinatiefuncties’ (voorheen impuls brede scholen, sport en cultuur). Aan de rechterkant op deze pagina vindt u alles over sporten, sportmogelijkheden en de (rol van) combinatiefunctionarissen.

Toeristisch

Cranendonck is een gemeente met een rijke historie, veel natuur en mooie monumenten. Ook is er veel te beleven op toeristisch en recreatief gebied. Aan de rechterkant op deze pagina vindt u alle informatie hierover, waaronder ook een verwijzing naar alle evenementen in Cranendonck (en de regio).

Wilt u meer weten over de gemeente zelf, zoals feiten en cijfers, bekijk dan de pagina Over Cranendonck.